Näin säästät aikaa keittiössä – tiskit
Keittiössä kuluu väistämättä aina tietty määrä aikaa. Hommat jatkuvat ruokailun jälkeenkin, jolloin harva on kovin innoissaan käymään tiski- ja sotkuvuoren kimppuun.
Säästä siis aikaa aloittamalla tiskaaminen ja siivoaminen jo kokatessa! Laita kuorimis- ja muut jätteet suoraan roskapussiin heti kun niitä ilmaantuu. Kun ruoka kiehuu tai lämpenee, voit sillä aikaa puhdistaa sen tekemiseen käyttämäsi välineet. Puhdista työtasot, huuhtele tyhjät tölkit ja pese kipot ja kannut, tai laita ne tiskikoneeseen.
Lue myös: Näin vältyt kyyneleiltä sipulia pilkkoessa
Ruokailun jälkeen sinun ei tarvitse enää tehdä muuta kuin laittaa ruokailuvälineet tiskikoneeseen, tai vaikka delegoida sen muille!
Alla esitellään tehokkaita tiskaamistapoja.
Kuva: Pixabay