Artisti Mikael Gabriel avaa yli 30 pizzaravintolaa ympäri Suomea
Artisti Mikael Gabriel yllättää avaamalla Gabriel’s Pizza -nimisen virtuaaliravintolaketjun. Kahdeksan erilaista pizzamakua tarjoileva ravintola keskittyy Detroit-henkiseen pannupizzaan, joka on kehitetty yhdessä Munchfamin kanssa, jota johtaa Michelin-kokki Pertti Kallioinen. Pizzat tilataan Woltin kautta.
Lanseeraus tapahtuu ensin pääkaupunkiseudulla ja pizzan saatavuus laajenee porrastetusti syksyn aikana ympäri Suomea yli 30 paikkakunnalle.
Paksupohjainen pizza saanut vaikutteita Detroitissa tunnetuksi tulleesta pannupizzasta ja se on tuhti, jaettavaksi tarkoitettu pizza. Saatavilla olevissa vaihtoehdoissa on mukana Mikael Gabrielin omat suosikkimaut. Pizza on suomalaisten suosikkiherkku ja se on ollut monena vuonna tilauspalveluiden suosituin ruoka-annos.
– Olen itse ollut aina suuri pizzan ystävä, erityisesti jenkkipizzan. Myös ravintola-ala on kiinnostanut pitkään ja olen haaveillut siitä, että voisin urani aikana tehdä jotain näihin liittyvää. Kun kuulin mahdollisuudesta omaan pizza-ravintolaan, innostuin siitä tosi paljon. Aloin heti miettimään isompaa kokonaisuutta aina visuaalisesta ilmeestä pizzojen makuun ja ulkomuotoon. Mulle on ollut tärkeää koko prosessin ajan pitää huolta siitä, että pizza maistuu ja näyttää hyvältä. Suunnitteluvaiheessa on huomioitu myös se, ettei pizzasta jää hävikkiä. Pizza on suunniteltu jaettavaksi ja se tarjoillaan foliossa, jossa sen voi halutessaan lämmittää uudelleen. Olen tosi innoissani tästä, enkä malta odottaa, että ihmiset pääsevät maistamaan pizzoja, Mikael Gabriel kertoo.
Lisätietoa ja julkaisuaikataulu…
Yhteistyön suunnittelu aloitettiin jo vuoden 2022 loppupuolella yhdessä Munchfamin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Pizza Cartel -brändistään. Mukana yhteistyössä ovat Universal Music ja Wolt.
– Konseptia ollut todella siisti duunata Mikaelin kanssa, hänen energiasta ja drivestä tulee hyvä fiilis. Uskon, että tullaan tekemään jotain todella isoa Suomen pizzaskeneen jälleen. Tuote on jo pitkään ollut mielessäni, ja nyt kun mahdollisuus yhteistyöhön Mikaelin kanssa tuli eteen, oli päätös selkeä omalta osaltani, kertoo Munchfamin toimitusjohtaja ja perustaja Pertti Kallioinen.
– Tuotteen ajatus tulee Detroit Deep Dish -pizzoista, joiden kulmakiviä ovat paksu pohja ja rapea reunus. Taikinaan tulee kiva efekti maissisuurimoista. Itse tuote on heavy duty kamaa, ja mietitty jaettavaksi ja juhliin.
Munchfamin liiketoiminta perustuu olemassa olevien ravintoloiden auttamiseen tuomalla heille lisää liikevaihtoa ja asiakkaita. Ottaakseen Munchfamin palvelun käyttöönsä, ravintolan ei tarvitse investoida laitteisiin eikä heille tule mitään aloituskuluja, ainoat kulut ovat raaka-aineiden kustannukset sekä muutaman kymmenen euron palvelumaksu. Ravintoloille ei aiheudu mitään lisäkuluja Gabriel´s Pizzan valmistamisesta. Samaa apua ravintoloille tarjotaan tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Yrityksen taustalla on ravintola-alan konkarit, joilla on vuosien kokemus ravintoloiden johtamisesta.
Gabriel’s Pizza ravintolat avataan Woltissa ympäri Suomen porrastetusti:
Viikko 46 Pääkaupunkiseutu
Viikko 47 Hyvinkää, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Mikkeli
Viikko 48 muu Suomi